Vælg en side

FULLRATE KONTAKT OG KUNDESERVICE

FULLRATE TV, INTERNET, OG MOBIL

fullrate

FULL RATE TV

fullrate kontakt

FULLRATE INTERNET

fullrate kundeservice

FULLRATE MOBIL

Sådan Kommer du i kontakt med Fullrate kundeservice.

Den bedste måde at få fat i Fullrate er at få kontakt med Fullrate kundeservice ved at bestille et opkald.  Det kan du gøre her. Fullrate ringer dig op indenfor 2 timer efter du har skrevet dig op på deres hjemmeside.  For mange kan det være langt mere bekvemt fremfor at vente i telefon kø i mange minutter. Det er også lidt rare at have et firma der arbejder lidt for én frem for man selv skal prøve at få fat i dem.

På den måde er Fullrate kontakt ganske overkommeligt og let. Umiddelbart så er Fullrate kundeservice af ganske høj kvalitet,  de er lette at få kontakt med. Deres hjemmeside virker også finere og mere brugervenlig end deres moders firma TDC’s hjemmeside. 

FullRate: 3 måder du får den bedste pris.

Fullrate tilbyder en af de hurtigste internetforbindelser i Danmark. Fullrate tilbyder også TV med op til 33 kanaler, mobilt bredbånd og mobil abonnement. her fortæller vi dig hvordan man kan få de bedste priser hos Fullrate.

Bestil et opkald fra FullRate Kundeservice

Det første du kan gøre er at klikke her for at komme videre til Fullrate hvor du kan skrive dig op til at blive ringet op når det passer dig.  Det eneste du skal indtaste at dit navn og telefon nummer. Så ringer Fullrate op indenfor 2 timer på en arbejdsdag.

Når du så har Fullrate i røret skal du spørge dem om de har nogen tilbud der ikke er vist på deres hjemmeside. Større mobilselskaber og bredbånd selskaber har tit andre aftaler med andre firmaer der måske tilbud og rabatter eller endnu bedre priser end dem de reklamerer med på hjemmesiden.

Det er jo også sådan i Danmark så har man en Kultur hvor det ikke altid er lige høfligt at prutte om prisen og folk tror faktisk at man ikke kan råbe op nogle rabatter i større kæder.  men det er ikke sandt tit giver de rabat og hvis man er lidt kreativ eller kommer med et specifikt forslag. i det mindste Kan det aldrig gå ondt at spørge. så få dig en opringning og spørg om de rabat og de kan tilbyde.

Er der andet du får brug for? Måske noget TV eller data…

Det er noget du kan gøre for at opnå bedre priser er at overveje om der er mere end en ting du skal have.  det kan være at du både skal have internet og TV i det tilfælde kunne der være rabatter når man kombineret pakker. Faktisk er det også et godt spørgsmål at stille når man ringer til dem eller når de ringer til dig. Overveje om du kan lide lægge din fastnet telefon og kun bruge din mobiltelefon eller endnu bedre kun bruge data på din telefon der er faktisk mange der en gang bruger et telefonnummer i dag.

Få penge tilbage fra Fullrate

Det Tredje man kunne prøve det er at finde et cashback program.  Det er et program som giver dig penge tilbage hvis du køber deres produkt igennem deres link.  så kunne du være du kunne opnå at få 100 kr tilbage når du køber en pakke til 1000 kr for eksempel.  Det er blevet ganske populært i udlandet og er først lige nu ved at slå sig fast i Danmark. Det kunne være Fullrate havde et tilsvarende program.

 

Firmaet bag Fullrate

 

Fullrate er faktisk ejet af TDC  og bruger TDC’s netværk som er vist for at være en af Danmarks bedste mobil og internet netværk. Med Fullrate bredbånd får du en hurtig og stabil forbindelse via WiFi til alle familiens tablets og bærbare computere. Du kan vælge den pakke der passer bedst til din families behov.

Full rate TV giver dig alle dine favoritkanaler til den bedste pris. Du får alt fra film, underholdning, børneprogrammer, nyheder, reality og sport. Vælg mellem Basis Pakken med 19 TV-kanaler og Plus Pakken med 33 TV-kanaler.

Fullrate du faktisk et etableret i 2005 Hvornår i iværksættere begyndte at udvide bredbånd til Danmark.  Det bliver hurtigt populært blandt danskerne Og allerede i 2008 blev Fullrate købt af TDC. Efter købet er der blevet tilføjet både mobilt bredbånd, mobil, og TV.

Det var faktisk i 2011 der Fullrate tilbud TV som supplement til bredbånd. Kort efter blev mobiltelefoni så tilbudt.